ACTIVITEITEN

Het team van Dieters Fonds organiseert verschillende activiteiten ten voordele van het fonds.

Lopende / komende activiteiten:

 • VULLE PULLE‘-actie: verkoop van herbruikbare waterflessen -> bestel en word nu eigenaar van een rode of blauwe pulle (€ 10/stuk)
 • ‘DA SMOKT’: verkoop van homemade granola en advocaat (€ 8)
 • BeneFIETS 2022 – na de uitgestelde editie van 2020 omwille van corona hebben we een nieuwe datum: noteer alvast zondag 26 juni 2022!


Vorige (eigen) activiteiten:

 • BeneFIETS 2016: opbrengst van € 19.000
 • Lezing ‘Kanker: hoe kunnen we de strijd winnen’, door prof. Johan Swinnen (2016)
 • BeneFIETS 2018: opbrengst van € 21.000
 • Nieuwjaarsreceptie 2019 (Deerlijk)
 • Mutsenverkoop met Dieters Spreuken ‘bluvn goan’, ‘nie ploein’, ‘cero cero cero’ in 2018-2019
 • Voordracht ‘Post voor Compostela’, door prof. Johan Swinnen (26/3/19 in d’Iefte)
 • D-Beurs (02/10/19 in Uzien, Deerlijk)
 • Nieuwjaarsreceptie 2020 (Deerlijk)


Evenementen in organisatie van anderen:

De bende van Kluisbergen waren opnieuw van de partij op een nieuwe kerstmarkteditie. Met hun Brugse Zot en oliebollen zamelden ze maar liefst € 2000 in voor Dieters Fonds! Samen zetten we de strijd verder, team Kluisbergen!
Gezinsbond, afdeling Deerlijk, organiseerde een speelnamiddag voor de kleinsten onder ons. Het was een namiddag vol plezier met alleen maar stralende gezichtjes. Hun opbrengst van € 350 kwam ook op de rekening van het fonds. Hartelijk bedankt!
WZC Wielant (Ingooigem) organiseerde eind december 2019 een tearoom-namiddag, waarbij een deel van de opbrengst geschonken werd aan Dieters Fonds. Hun actie bracht € 425 in het laatje! Van harte bedankt!
Dieters Warmste Acties” (2019) in organisatie van 18 clubs in Snooker Pocket (Deerlijk) t.v.v. Dieter De Cauderlier-fonds voor hersentumoren. Zij organiseerden optreden ‘The Silhouettes’meerkeuzekaartingvoetbal tegen Deerlijkse politiciBBQ à volontébingo-namiddagoptreden ‘Blunt’fietsen op rollen24-uur snookermarathonDeze talrijke acties brachten € 17.139 op.Een superdikke merci aan de volledige bende die achter ‘Dieters Warmste Acties’ zat!!! Jullie zijn fantastisch.
 Team Marie-Lou* steunde in 2019 ook (onder andere) Dieters fonds! Zij organiseerden een hondenwandeling en stonden met een kraampje op de kerstmarkt van Kuurne. Zij schonken € 2000 aan Dieters Fonds.Hartelijk bedankt!
   Op 3 november was er het galabal van Moeder Deerlijkse. Zij schonken €1000 aan Dieters Fonds. Bedankt studenten!
   In Sellewie (Deerlijk) organiseren verschillende verenigingen jaarlijks een kerstmarkt. In 2018 was dit deels t.v.v. ‘ons’ fonds. Ze schonken €2600.Daarnaast werden heerlijke potten advokaat verkocht. Dit bracht €1000 op.Bedankt voor jullie inzet!
Familie en vrienden van Alain D. (zelf hersentumorpatiënt) organiseerden op 8 december 2018 een kerstmarkt t.v.v. Dieters Fonds. Ondanks het barslechte weer werd het een gezellige en succesvolle avond. Ze zamelden €2520 in! Bedankt team Kluisbergen!!!
Deze Deerlijkse toppers warmden alle croque-machines op die in hun buurt kwamen t.v.v. Dieters Fonds. Merci gastjes, Dieterke zou dat fantastisch gevonden hebben!!!
Geert Deleersnyder van Bouwbedrijf DSK (Deerlijk) gaf zijn leiding door aan zoon en schoonzoon. Daarbij paste een feest. Zij besloten hun cadeaus te schenken aan het Dieter De Cauderlier Fonds voor hersentumoren. Het werd een mooi bedrag van €4000. Hartelijk bedankt DSK en veel succes verder!