Onze verkoopacties zijn gestart met de mutsen. Dieters leuzes waren ‘nie ploein’ en ‘bluvn goan’, tijdens zijn ziekteproces, maar ook al ruim daarvoor. Hoe fantastisch was het om al die winterkoppekes te zien met die leuzes op 🥰

Tijd voor een nieuwe actie het jaar nadien. Na wat brainstormen kwamen we op hervulbare flessen. Om onze West-Vlaamse reeks van het jaar ervoor verder te zetten, gingen we voor ‘Vulle pulle’. Niet alleen een volle fles dus, maar ook wel vulle pulle vooruit! We hebben er nog enkele over trouwens, dus mocht je nog geïnteresseerd zijn, stuur ons een mailtje (info@dietersfonds.be) 😉

In 2022 zijn we met de verkoop van huisgemaakte advocaat en granola gestart onder het mom ‘Da smokt!’. Zelf advocaat en granola maken, topidee. Maar wie maakt dit lekkers dan ook? We kregen het beste recept ooit in handen waarmee mijn ouders (dus ook de ouders van Dieter) aan de slag gaan. 294 potjes moesten ze maken dat jaar! En vorig jaar zelfs 343! Het is een vlot werkend systeem waarbij mama de maker is van de advocaat en papa de afwasser.
En dan die granola… Met mijn oventje zouden we een gans jaar bezig zijn! Mijn collega heeft een traiteurzaak in bijberoep en zij ontfermde zich met veel plezier over mijn granolarecept boordevol granen en pitten. We hadden wel niet verwacht dat ze er zoveel zou moeten maken: 273 zakken bij de eerste verkoop, meer dan 100 zakken meer vorig jaar! Hilde maakt dit met zoveel plezier dat het op die 100 zakken meer nu ook niet aankomt 😁 Maar die granola moest ook verpakt worden… Topidee van Koen (de echtgenoot van Hilde): BuSO Sint-Gregorius doet dat maar al te graag! Zij bereiden kinderen voor op ‘bandwerk’, waarbij ieder een eigen taakje heeft. Ze zijn daar ontzettend blij dat ze eens een échte taak krijgen: zakje openen, zakje correct vullen tot 400 gram, zakje sluiten, etiket plakken en klaar. Hoe mooi en fantastisch is dat. En des te meer omdat Dieter zelf naar het buitengewoon onderwijs ging. Het verhaal klopt volledig.

3 jaar later hebben we niks veranderd aan onze topformule, want “wat goed is, moet je niet veranderen” zegt ons vader. We willen er opnieuw een grandioos succes van maken, want het komt onze hersentjes alleen maar te goed (hoe zalig trouwens: eten voor ’t goede doel 😊).

Dus, heb je vorig jaar genoten van onze huisgemaakte advocaat en granola? Bestel dan snel via deze site, of klik op deze link: dietersfonds.be/bestellen. Bestellen kan nog tot eind februari. Dan gaan we aan de slag zodat alles klaarstaat tegen eind maart.

Let wel, we hebben alles goed ontvangen als je een bevestigingsmail krijgt.

We kijken alvast uit naar je bestelling! 🥰

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *